2014: 15e editie

Op 8 november jl. is voor de 15e keer Bridge in de Kas gehouden. De opbrengst van deze drive is bestemd voor Stichting 3B Bus, een organisatie van vrijwilligers die minder mobiele inwoners graag ergens in de gemeente heen brengen. Ook dit jaar waren we weer welkom bij Bunnink Plants in Bleiswijk.

 

Bridge in de Kas 2013

Rotaryclub Lansingerland organiseerde zaterdag 9 november 2013 de 14e editie van ‘Rotary Bridge in de Kas’. Een bridgedrive die een bridgeklassieker genoemd mag worden, met inmiddels in totaal duizenden deelnemers. ‘Rotary Bridge in de Kas’ werd gehouden in één van de kassen van Bunnik Plants in Bleiswijk. Scouts uit Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs hielpen met de organisatie van het evenement.

5.000 euro voor Hospice Lansingerland

“Dit jaar speelden we bridge voor een belangrijk project dat deel uitmaakt van onze gemeenschap” aldus organisator Hans Bucher van Rotaryclub Lansingerland. “We zamelen met deze bridgedrive elk jaar geld in voor een lokaal doel. Dit jaar is de keuze van onze leden gevallen op Hospice Lansingerland. Het hospice verleent hulp aan mensen in hun laatste levensfase. Met de opbrengst uit ‘Rotary Bridge in de Kas’ kan Hospice Lansingerland een belangrijke aankoop doen.

De club staat midden in de maatschappij en draagt graag een steentje bij. Met Bridge in de Kas hoopt de club plezier te bieden aan de deelnemers, de organisatie én het doel dat gekozen is voor de opbrengst.