Op zaterdag 17 december staat Rotaryclub Lansingerland met een kraam op de kerstmarkt in Berkel Centrum. Zin in warme chocolade, poffertjes, een praatje of een draai aan het rad van avontuur? Kom dan langs.

Ondersteun samen met Rotaryclub Lansingerland de klanten van de voedselbank voor Lansingerland. Koop in het weekeinde van 10 december geselecteerde producten bij de Jumbo-supermarkt Westpolderstraat.

In de winkel staan geselecteerde producten met verschillende bedragen De klanten bepalen zo zelf voor welk bedrag zij producten willen doneren voor de Lansingerlandse voedselbank. Uiteraard lichten leden van de rotary deze actie graag toe.

‘We hopen dat de Jumbo-bezoekers letterlijk even stilstaan bij de inwoners die hun mand of kar niet kunnen volgooien. Want, samen moeten we het doen,’ zegt voorzitter Maarten van den Bosch. ‘Als rotaryclub kun je mooie dingen doen voor de gemeenschap, in dit geval samen met de Voedselbank-vrijwilligers, met het personeel én de klanten van de Jumbo Westpolderstraat. ’Martin Daniels, de coördinator van de voedselbank voor Lansingerland, juicht deze samenwerking toe: ‘We hopen dat we ónze klanten dankzij de donaties van de Jumbo-klanten een feestelijk voedselpakket kunnen aanbieden.’

Op dit moment bestaat Rotaryclub Lansingerland uit tien enthousiaste mannen en vrouwen. Met elkaar zetten zij zich in om de wereld een beetje beter te maken zowel lokaal als internationaal. Spreekt dit u aan? Nieuwe leden zijn van harte welkom. Neem contact op met Maarten van den Bosch 06 55 55 55 35 of kijk op www.rc-lansingerland.nl

 

Interesse?

Neem contact op met Maarten van den Bosch, voorzitter, via zijn mobiele nummer 06 55 55 55 53.

Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter Maarten van den Bosch, Susanne Coppen en Annemarie van den Doel van Rotaryclub Lansingerland doen samen met vele andere rotarians inspiratie op in Maassluis. Manja van der Plasse de gouverneur van ons district is de inspirator van deze bijeenkomst. Met een waaier aan ideeën gaan de deelnemers hun clubs inspireren. 

Zaterdag 24 september rukt een team van rotaryclub Lansingerland enthousiast uit om te helpen bij de najaarskledingbeurs in de speelotheek de Speelhut in Berkel.

Nieuwe voorzitter Rotary Lansingerland: Doe met ons mee

Maarten van den Bosch is de nieuwe voorzitter van Rotaryclub Lansingerland met ingang van 1 juli 2022. Bij een barbecuebijeenkomst bij ’t Manneke in Berkel nam hij de voorzittershamer en de keten over van Abel Kruisdijk, de vorige voorzitter.

‘Samen moet je het doen,’ zegt de nieuwe voorzitter. ‘Als serviceclub kun je mooie dingen doen voor de gemeenschap, samen met de leden maar ook met anderen. We zoeken mensen om mooie ideeën uit te voeren die de lokale gemeenschap hechter maken; dus met én voor elkaar. Als u ook samen mooie dingen wil doen, kom naar ons toe en doe mee.’